Welkom bij Empathon

Centrum voor Psychotherapie

Homepagina Amparo

Onze Visie

Bij Empathon zetten we ons in voor een toekomst waarin geestelijke gezondheidszorg van ongeëvenaarde kwaliteit toegankelijk is voor onze cliënten. Onze visie is geworteld in het geloof dat elk individu het recht heeft op persoonlijke, hoogwaardige zorg die hun welzijn en levenskwaliteit verbetert. Wij streven ernaar om dit te bereiken door voortdurende professionalisering, openheid en een klantgerichte benadering.

 

Wij zien Empathon als een toonaangevende speler in de GGZ-sector, een plek waar innovatie en vooruitgang centraal staan. We erkennen de unieke expertise van onze behandelaren en moedigen hen aan om hun specialisaties te omarmen, zodat we cliënten de best passende hulp kunnen bieden.

 

Onze ambitie is om ons zorgmodel uit te breiden naar meerdere locaties, zodat we een breder publiek kunnen bedienen en onze missie van hoogwaardige, persoonlijke zorg kunnen verspreiden. We dromen van een toekomst waarin Empathon synoniem staat voor een gelukkig leven voor professional en client in deze reis naar een beter welzijn.

Bij Empathon zijn we vastbesloten om een verschil te maken in de wereld van de geestelijke gezondheidszorg door een plek te creëren waar zowel cliënten als behandelaren kunnen floreren, waar verbinding en zorg centraal staan, en waar iedereen de vrijheid heeft om hun eigen weg te volgen naar welzijn. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om te helpen bij het aanpakken van uw klachten en problemen, en we zijn er om u te ondersteunen op uw reis naar een gezonder, gelukkiger leven.

 

Met empathie de uitdagingen van het leven aangaan, dat doen wij bij Empathon samen.

Homepagina Amparo

Wachttijden per locatie

Hellevoetsluis

6 maanden

Papendrecht

3 maanden

Rotterdam

5 maanden

Deze wachttijden zijn een indicatie (deze kunnen dus langer of korter zijn). Aan het overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

De behandelaren